Voit ennen conia tarkastella Winternekon ohjelmalehtistä täältä!

Ohjelmakartta

Lauantai

Sunnuntai

Ohjelmakuvaukset

Lauantai

Avajaiset

10:30 - Kamarimusiikkisali
Winter Nekoconin tyylikkäät avajaiset!

Muuminavaus-paneeli - Iitu Ahonen, Milja Toivanen, Viinikka ja Tiia Joutsen

11:00 - Kamarimusiikkisali
Onko olemassa urosmymmeleitä tai naarasmuikkusia? Miten muumit tai niiskut lisääntyvät? Millaisia muutoksia Tove Janssonin alkuperäinen muumihahmo on kokenut vuosikymmenten saatossa? Jos jokin näistä kysymyksistä askarruttaa sinua, tule kuulemaan Muuminavaus-paneelia jossa panelistit pohdiskelevat suuntaa-antavasti Muumihahmojen sisintä sekä mielen että ruumiin taajuuksilla.

My little Pony ja anime - Einari Ollikainen

11:00 - Auditorio
Mitä eroja ja yhteisiä piirteitä löytyy My Little Pony: Friendship Is Magic -sarjalla ja japanilaisilla animaatiosarjoilla? Mitä vaikutteita ja viittauksia japanilaiseen populaarikulttuuriin löytyy ponisarjasta? Mikä yhdistää Osamu Tezukaa ja uuden ponisarjan luojaa Lauren Faustia? Näitä ja muita kysymyksia käydään läpi.
Ps. luennolla käsitellaan niin itse varsinaista ponisarjaa kuin myös sen spin-off elokuvasarjaa Equestria Girls:iä.

Yaoikädestä pitäen: Junjou Romantica luento - Lassi Väänänen ja Paula Koukkari

13:00 - Kamarimusiikkisali
Seme! Oletko miettinyt miksi kätesi ovat niin isot? Ota ukesi olalle ja tulkaa yhdessä katsomaan Junjou Romantican taivalta. Tuon ikivihreän klassikon vaikutusta yaoiin pohdiskelee yhdessä ikituhma kettu ja intohimoinen Fujoshi kaikkien kolmen Junjou-kauden parissa.

Nörttiyden akateeminen eksploitaatio - Mette Pesonen

13:00 - Auditorio
Miten voit käyttää omia harrastuksia ja mielenkiinnon kohteita avuksi opinnoissa? Tällä luennolla käydään läpi esimerkkitapaus aiheesta ja käsitellaan tapoja, joilla ottaa haikailemattomasti hyöty irti omasta nörttiydestä opiskelumaailmassa.

Cosplayesityskisa ja Photoshootkisa

14:00 - Konserttisali
Esityskisan pukuloistoa nähdään Konserttisalin lavalla Photoshootkisan yhteydessä. Luvassa on upea show, täynnä mahtavia asuja ja yhä mahtavampia persoonoja!

Hirviönmetsästys modernissa maailmassa - Matti Maalismaa

14:00 - Kamarimusiikkisali
Hirviönmetsästys ja hirviönmetsästäjät ovat yleinen ilmiö kansantarinoissa ja populaarikulttuurissa, mutta vaikka he ja heidän vastustajansa ovat muuttuneet aikojen saatossa, heidän peräkonttien sisältö, varusteet ja menetelmät ovat säilyneet lähes muuttumattomina. On aika heittää vaarnat, pyhät vedet ja hopealuodit nurkkaan, modernisoida menetelmät ja ehka pelastaa maailma vähän tehokkaammin siinä sivussa!

Mother-Earth-Bound - Jonne Virkanen

14:00 - Auditorio
Mother trilogia, tai kuten me lannessä tunnemme sarjan nimellä Earthbound, on saavuttanut maailmalla kulttiklassikon maineen vaikka sarjan länteen tulo onkin ollut varsin vaivalloinen matka. Tunnet ehkä Nessin ja Lucasin smash brosista, mutta tunnetko pelit joista he ovat kotoisin? Tule paikalle, niin tiedät miksi tämän sarjan slogan on "Hauska, outo ja sydäntäsärkevä".

Transformers Japanissa - Taavi Suhonen

15:00 - Kamarimusiikkisali
Transformers Japanissa: tuttujen robottien tuntemattomammat muodonmuutokset. Vaikka Transformers onkin amerikkalainen luomus, sen alkujuuret löytyvät Japanista ja Japanin markkinoita varten on vuosikymmenien varrella tuotettu lukuisia omia sarjoja. Mikä rooli Shouji Kawamorilla oli Optimus Primen syntymässä? Miten Japania varten tuotetut sarjat eroavat amerikkalaisista ja millaisia muutoksia amerikkalaisten sarjojen japanidubeista löytyy? Miksi monet Transformers-fanit kääntävät päänsä alas häpeästä kuullessaan sanat Kiss Players? Näihin ja moniin muihinkin kysymyksiin löytyy vastaus tältä luennolta, joka pyrkii tarjoamaan jotain uutta pitkäaikaisemmallekin Transformers-harrastajalle.

Japanin turvallisuus: mihin on hyvä varautua Japanissa? - Riiko Mielonen

15:00 - Auditorio
Tiedätkö kuinka toimia esim. maanjäristyksen, taifuunin taikka uhkaavan tilanteen aikana? Tällä luennolla saat näihin ja moniin muihin Japanin turvallisuuteen liittyviin kysymyksiin vastauksen. Turvallisuusalan ammattilainen kertoo yleisesti Japanin turvallisuudesta sekä mitä on hyvä huomioida vieraillessa/asuessa Japanissa (turvallisuuden näkökulmasta). Tule kuuntelemaan ja kertomaan kokemuksistasi Japanin turvallisuudesta!
Ps. luennolla tuodaan myös esille Japanin turvallisuuteen liittyviä anime ja manga sarjoja.

MämmiKunniaan niksinurkka + Påkemån episodi - Mammi/Zoro ja Maik

16:00 - Kamarimusiikkisali
MämmiKunniaan-fandubryhmä täyttää tänä vuonna arvostettavat 10 vuotta. Sinä aikana olemme luoneet jos minkäkin näköistä ja makuista fandub-teosta.
Fandub-niksinurkka: Tule kuuntelemaan näppärät niksit ja oikotiet onneen fandubbia tehdessä - kokemuksen syvällä rintaäänellä.
Luennon lopuksi näytämme Pakeeman Jakso NollaNelj4! Suurelle yleisolle ennennäkemätön uusi dubbimme!

Bifauxnenin lyhyt oppimäärä 2.0 - Mette Pesonen

16:00 - Auditorio
Mistä on peräisin Sailor Uranuksen ulkonäkö ja persoona? Miksi Zuka Clubilla on armeija hulluja faneja? Miksi shoujo mangat on täynnä androgyynejä bishejä? Vastaus näihin kysymyksiin löytyy yli sata vuotiaasta Takarazuka-teatterista. Tämä luento tarjoaa nopean läpileikkauksen tähän paljettien, melodraaman ja komeiden naisten luvattuun maailmaan. Luennolla käsitellään myös Takarazukan ja mangan/animen välista pitkää suhdetta aina Osamu Tezukasta lähtien.

Pelimusiikkia pianolla - Jasper Sarinko

18:00 - Kamarimusiikkisali
Pelimusiikin klassikot saapuvat Winter Nekoconiin pianon säestyksellä. Lähde mukaan musiikintäytteiselle kulttuurimatkalle ja koe kaikki rakastamasi vanhat hitit uusina sovituksina. Nostalgian kyyneleiltä ei voi välttyä. Musiikista vastaa Jasper Sarinko.

Kierros Hatsune Mikun maailmassa - Roope Rimpiläinen ja Elina Pääkkönen

18:00 - Auditorio
Kuinka monesti olet törmännyt Hatsune Miku nimeen tai puheeseen Vocaloideista. Oletko miettinyt keitä he ovat ja mitä he tekevat. Tule luennolle kuuntelemaan info pläjäys näistä henkilöistä. Pääosassa Hatsune Miku

Armor 101: How do I even...? - Stark_will_fix_it_all (Shuntorizzy)

19:00 - Auditorio
"Wow mikä armori!" Mutta miten minä sen teen? Materiaalit? Budjetti?
Tällä luennolla tulet kuulemaan vastaukset näihin kaikkiin kysymyksiin. Olit sitten aloittelija, taikka ongelmaan törmännyt konkari, ongelma ratkeaa.
Senseinänne toimii Stark_will_fix_it_all. Olen cosplayta harrastanut 9 vuotta ja koska ompelu ei maistu, armorit maistuivat, niin kaikki nämä vuodet olen hionut armorin teko taitojani, ja nyt olen valmis jakamaan ne kanssanne. h

Näin pomppii (k18) - Pauliina Mättö ja Ofimia Kirsikka-aho

20:00 - Kamarimusiikkisali
Kuinka nämä tissit taas toimii? Mitä on anatomia? Jokainen on varmasti joskus kysynyt tätä itseltään. Luennolla käsitellään animen käsitystä anatomiasta josta on varmasti nähty jo useampi kysymyksiä herättävä kohtaus vuosien saatossa.

Youtuben parhaat ja kootut - Jenny Pitkänen ja Waltteri Vähä-Impola

20:00 - Auditorio
Hauskoja youtube patkia animen, pelien ja elokuvan maailmasta.
Ohjelma vaatii perus englanninkielen taitoa, sekä voi sisältää kiroilua.

Sunnuntai

Taikatyttöjen historia - Reetta Kontiainen

10:00 - Kamarimusiikkisali
Kiinnostaako sinua oppia lisää taikatyttöjen maagisesta maailmasta? Luennolla tutustutaan genren historiaan ja kehitykseen; 60-luvun noitasarjoista alkaen Sailor Moonin kautta Madokan jälkeiseen aikaan. Miten sarjat, niiden teemat ja kohderyhmät ovat muuttuneet vuosikymmenten kuluessa, ja missä on taikatyttösarjojen tulevaisuus? Tule ottamaan selvää!

Project: Sakura Spirit - Sami Johansson

10:00 - Auditorio
Project: Sakura Spirit - Voice actingissä on kyse "Sakura Spirit"-nimisen visuaalisen anime novellin (VAN) dialogien ääninäyttelemisestä / "voice-overista". Esitelmässä tulen kertomaan tämän projektini taustatarinaa jonkin verran ja miten aloin toteuttamaan sitä amatööri-tasolta käytännössä. Projektini sivutavoitteena on myös saada ryhmäläisteni ääninäyttelemisen taitoja kehittymään heidän lähtötasoltaan ja itse saan samalla ohjaamisen taitoja, sekä ääninäyttelemisen taitoja hiottua lisää. Kerromme myös vähän omia kokemuksiamme ja mielipiteitä hommasta, sekä näytämme lopuksi "BTS"-videon mitä projektin kuliessien takana oli tapahtunut ja esitelmän lopuksi jonkin verran itse työmme lopputulosta loppuhuipennukseksi.
Tule ihmeessä siis kokemaan "amatööri"tasoisen voice-overin fiilikset ja synty meidän näkökulmasta.

Erään otakun ränttituokio - Desulishor

12:00 - Kamarimusiikkisali
Mitä tehdä kun huomaat, että aika on tehnyt sinusta vain entistä kyynisemmän ja jokainen animekausi tuntuu yhtä keskinkertaiselta kuin edellinenkin? Vastaus on selvä, sävelletään taas yksi turhanpäiväinen räntti ja kiukutellaan oikein urakalla! Luvassa on siis kuivaa otakuhuumoria, äärimmäisen henkilökohtaisia mielipiteitä ja katkeraa valitusta "animeteollisuuden nykytilasta", mitä tällä sitten tarkoitetaankin. Tällä kertaa vihan kohteena ovat action/harem -hybridit, joita pahimmillaan mahtuu jopa viisi yhteen kauteen... Mutta ovatko ne kaikki todellakin sekundaa ja mitä ne paremmat sarjat sitten tekevät toisin?

Turrien Historia - Emma Reiman

12:00 - Auditorio
Olet varmasti törmannyt sanaan "turri" ainakin kerran elämässäsi ja mieleesi varmaan putkahtaa sekava sarja kuvia Internetin syövereistä, tai sitten joku niistä jännistä eläinhahmoksi pukeutuneista henkilöistä joita olet nähnyt. Mutta riippumatta mielipiteestäsi tätä harrasteryhmaa kohtaan, on mahdollista, että olet joskus kysynyt itseltäsi: miksi tuollaisia on edes olemassa? No nyt sinulla on mahdollisuus tulla ja tutustua turriuden juurille~

MämmiKunniaan Q&A-Kisa

13:00 - Kamarimusiikkisali
MämmiKunniaan-fandubryhmä täyttää tänä vuonna arvostettavat 10 vuotta. Tule kysymään meiltä mitä haluat mutta varaudu sillä meilläkin on oma kysymyspatterimme! Parhaille MämmiKunniaan-tietäjille luvassa palkintoja! Ohjelman pitää Mämmi/Zoro ja Maik

Cosplaypukukisat

14:00 - Konserttisali
Tule nauttimaan Cosplaypukujen loistosta Konserttisaliin!

Näytä, älä kerro - Jaakko Reinikainen

14:00 - Kamarimusiikkisali
Harva on se kirjailijanalku, joka ei kuunaan ole kuullut ikäloppua fraasia "näytä, älä kerro" (show, don't tell) kirjoitustyöpajassa, lukenut siitä kirjoittamiseen perehdyttävässä oppaassa tai itse neuvonut sillä toista rikastuttamaan kirjallisia kuvauksiaan. Ja kuten kaikki tietävät, rakkaalla lapsella on monta nimeä sekä kuvausta; näin myös mainitulla hokemalla, jota itseään näkee tätä nykyä niin näytettävän kuin kerrottavankin lopullisena avaimena kirjoittamisen salaisuuksiin. Paljonko väitteesta on totta, paljonko potaskaa? Mistä näyttämisen ylivertaisuudessa kertomisen yli sitten lopulta on kysymys? Miten minusta tulisi parempi kirjoittaja? Näitä, ynnä muita kysymyksiä, puikaamme täällä.

Japanin Matkailun 101 - Korhonen Katri, Maria Rahunen ja Janna Pöyhönen

14:00 - Auditorio
Mikä on Tokyo Disney Resortin paras laite? Onko Narassa muuta nahtavaa kuin peuroja? Pitääkö Okinawalla varoa käärmeita? Tule rohkeasti kuuntelemaan ja kyselemään kaikkea Japanin matkailusta, niin vastaamme kokemuksen syvällä rintaäänella. Suosittelemme ruokaa ja ravintoloita, nähtävyyksiä, huvipuistoja ja kaikkea muuta yhdeksän kaupungin alueelta. Kerromme myos majoitusvaihtoehdoista ja parhaista shoppailupaikoista.

Hentai Kamen - Teemu Ekman ja Juhani Kaakinen

15:00 - Kamarimusiikkisali
Ovatko Teme"Perkele" Ekman ja Juhani "Anti-Paavi" Kaakinen vihdoinkin menettäneet viimeisetkin järjen rippeet vai onko naisten pikkuhousut päässä rikollisia pieksevässä tyypissä vaan jotain niin mäheetä ja jopa sankarillista? Tule katsomaan mitä allekirjoittanut dynaaminen voimakaksikko löytääkään kun he syöksyvät haarat edellä Ultimate Hentai Kamenin (live-action) alushousun pehmeään mutta silti niin maskuliinisen kovaan maailmaan!

Palvelusväkeä, romanssia ja pari Intialaista - Kaoru Mori : Emma - Kaisa Sarvela

16:00 - Kamarimusiikkisali
Palvelustyttö Emman ja yläluokkaisen Williamin välillä syttyvä romanssi joutuu aikansa jalkoihin Englannin 1800-luvun loppua kuvaavassa mangassa. Luennolla sukelletaan miten muunmuassa ajan muoti ja meidän silmiimme kankea luokkayhteiskunta sarjassa näkyy ja ehkä taipuukin rakkauden edessä. Miten Kaoru Mori on selviytynyt koitoksestaan ja mikä voisi olla tämän historiallisen sarjan viehätys?
Luennolla ei raskaita juonipaljastuksia.

Anime hiipii länsimaiseen viihteeseen - Lassi Väänänen

16:00 - Auditorio
Animea löytyy nykyisin jo ruokakaupoistakin, mutta millä tapaa anime on levinnyt länsimaiseen populaarikulttuuriin? Katselemme erilaisia musiikkivideoita ja clippeja, joissa on japanilaisten animeartistien tuottamia videoita ja muutamia esimerkkejä siitä, kuinka anime on hiipinyt länsimaisiin elokuviin ja sarjoihin ja kuinka se vaikuttaa nykyanimaatioon länsimaissa.

Päättäjäiset

17:00 - Kamarimusiikkisali
Winter Nekocon on ohi! Tule sanomaan jäähyväisesi ja katsomaan vielä viimeinen ohjelmanumero!

Pajat ja pelit

Nekon Piirustuspaja

Pajatila
Haluatko oppia piirtämään mangatyylillä? Nyt sinulla on mahtava tilaisuus päästä oppimaan alkeita, mutta voit myös tulla ihan vain piirtelemään ja juttelemaan pajatilaan. P.S. Paperia ja kyniä löytyy paikan päältä!

Worbla Työpaja

Pajatila - Lauantai 16:00-17:30 (5€)
Pajassa tutustutaan Worblaan materiaalina ja sen työstämiseen. Suunnattu aloittelijoille. 16:00-17:30 pajatilassa. Paja sisältää 5€ worbla maksun, mikä suoritetaan infoon.

Weiß Schwarz TCG piste

Pääsalin edessä
Päihittääkö Sword Art Onlinen Kirito Shingeki no Kyojinin Mikasan? Kumpi on se oikea jumalatar, Haruhi Suzumiya vai Madoka Kaname? Weiß Schwarz on Bushiroadin keräilykortti peli, jossa yhdistyvät lukuisat japanilaisien teoksien hahmot ottavat toisistaan mittaa toisistaan. Pisteellämme voit tulla kokeilemaan aloituspakkoja, saada peliin opastusta tai tulla pelaamaan omilla korteilla. Pisteen järjestää Weiß Schwarz Suomi. ps. Järjestämme myös mahdollisesti turnauksia peliin palkintojen kera, lisätiedot pisteeltä pääsalin edestä.

CARDFIGHT!! VANGUARD! Pelipöytä

Korttipiste pääsalin edessä
Mikä Cardfight!! Vanguard! Korttipeli? Cardfight!! Vanguard on Bushiroadin tekemä Trading Card Game jota pelataan ympä- ri maailmaa. Pelistä on parhaillaan menossa anime (julkaisijana TMS Entertainment) ja manga. Mangan on tehnyt Akira Itou. Taistelet yhdessä klaanisi kanssa toista klaania vastaan. Pelaajasta tulee ”Vanguard” ja hänen tehtävänään on johdattaa oma klaani voittoon. Taistelun edetessä korttien monipuolisia ja voimakkaita kykyjä hyödyntäen voi tapahtua yllättäviä käänteitä ja jännittäviä tilanteita. Vanguard sopii kaikille korttipeleistä kiinnostuneelle. Usean klaanin joukoista löytyy myös karvaisia ystäviä muun muassa koirien ja kissojen muodossa, yhden klaanin peräti keskittyessä niihin. Tule kokeilemaan pääsalin eteen korttipisteeseen.

Infinity Pelipöytä

Pääsalin edessä
Kiinnostaako miniatyyripelaaminen? Infinity on animevaikutteinen scifipeli, missä mechat ja voimahaarniskaiset ninjat ottavat mittaa toisistaan. Löytyypä pelistä muutamat anime tytyt ja turritkin! Peliä voi kokeilla koko viikonlopun ajan pääsalin edessä.

Kummitustalo

Luokka 214
”Eräänä talvisena aamuna innokas conkävijä Yuki lähti kävellen kohti kotikaupungissaan pidettävää conia aivan liian niukassa vaatuksessa vuodenaikaan nähden. Coniin oli vielä pitkä matka, kun Yukia alkoi palella. Hän huomasi mystisen kissatytön, joka viittilöi häntä mukaansa metsään. Yuki ajatteli kissatytön tietävän oikotien metsän halki ja hän lähti kissatytön perään...
Yukia ei enää koskaa nähty ja etsinnöissä löytyi vain hänen huivinsa metsän laidasta. Huhutaan, että Yukin sielu yhä vaeltaa metsässä etsien tietä ulos. Uskallatko sinä seurata kissatyttöä kummittelevaan metsään?”

Perinteinen japanilainen kummitustalo säikyttelee kävijöitä koko viikonlopun ajan toisessa kerroksessa auditorion vastapäätä (luokka 215). Sekä yksilöt että ryhmät ovat tervetulleita. Varauduthan mahdolliseen jonottamiseen.

Muista myös oheisohjelmamme ja muut!

Myyntipöydät

Valohalli - Lauantai 10-18, Sunnuntai 10-16
Kannattaa käydä kurkkaamassa myyntisaliin, sillä sieltä löytyy tavaroita suoraan japanista niin pehmoleluista mangaan ja herkkuihin! Myyntipöytäsalista löytyy mm: Fantasiapelit, Urumi, Mangacafe, Bard and Jester, Headhunter, Backstreet, Hendane, Tera Ky, Animelehti ja iFan lahjatavara puoti.

Taidekuja

Valohalli - Lauantai 10-18, Sunnuntai 10-16
Taidekujalta löytyy upeita piirustuksia ja käsitöitä monelta eri taiteilijalta! Tule ihailemaan upeita piirustuksia, koruja, magneetteja ja muita, ja muutenkin tekemään uniikkeja löytöjä!

Karaoke - Henna Meriläinen ja Marja Erkilä

Luokka 205
Soiko päässäsi lempianimetunnarisi? Tahtoisitko vaikka laulaa lurauttaa sen ääneen? Sitten conin karaokehuone on juuri sinua varten! Monipuolisesta biisivalikoimasta löytyy varmasti kaikille jotain. Haasta vaikka kaverisi mukaan! Kukin laulaja tai pari saa laulettavakseen yhden haluamansa pitkän biisin tai sitten kaksi lyhyttä tv-versiota. Tervetuloa laulamaan!

Virtual Neko Reality

Luokka 215
Joko olet kyllästynyt perusohjaimella pelaamiseen ja olet odottanut hetkeä jolloin pääsisit itse päättämään miten pelihahmosi liikkuu? Nyt se on mahdollista tulemalla testaamaan Perception Neuron -sensoreita ja pelaamaan peliä, jossa sinun kehon liikkeesi ovat myös pelihahmosi liikkeet! Tule esittelypisteellemme Auditorion viereen (luokka 214) ja varaa aikasi pelille! Peliaikaa varataan henkilölle kerrallaan 20min ja pelaajalla tulisi olla kevyt vaatetus, jotta sensoreiden pukeminen on mahdollista. Pisteeltämme löytyy myös Samsung GearVR, jota voi testata ilman ajanvarausta.

Pelihuone

Taivaslämpiö - Lauantai 10-21, Sunnuntai 10-16
Tervetuloa pelihuoneeseen! Täällä pääset testaamaan taitojasi useissa eri peleissä. Voit pelata kavereitasi, konetta taikka muita pelihuoneen asukkeja vastaan. Pelihuoneelta löytyy konsoleita moneen lähtöön, muun muassa PS4, PS3, Xbox 360, WII. Otathan muut pelaajat huomioon ja noudatat pelihuoneen aikarajoja. Tervetuloa mittelemään mahtiasi upouudessa Street Fighter 5 pelissä! Kaikkien tappelupelien äiti on edennyt jo viidenteen osaansa, tule testaamaan miten nyrkkisi pärjää muille. Luvassa lahjakortti palkintoja parhaille pelaajille! Pelihuone on auki la 10-21 ja su 10-16.

Mangakirjasto

Taivaslämpiö - Lauantai 10-18, Sunnuntai 10-15
Tekeekö mieli hiljentyä lukemaan? Mangakirjastoon pääset viettämään leppoisia hetkiä lukien kirjastomme antia. Huomioithan, että tässä tilassa meluaminen ja riehuminen on ehdottomasti kielletty. Kirjastohuoneesta löytyy koko ajan vänkäri, jonka ohjeistusta tulee noudattaa. Mangakirjasto on auki lauantaina klo 10-18 ja sunnuntaina klo 10-15.

Äläkä unohda lauantain iltabileitä!

Jazzclubi - 20:00
Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä pä- rähtää käyntiin vuoden kovimmat reivit! Perinteiset iltabileet järjestää kuopiolainen Voema, joka on hoitanut sekä viimeisimpien Animeconien iltatapahtumia sekä edeltäviä Nekocon-bileitä.
Juhlat pidetään tällä kertaa itse tapahtumapaikalla Musiikkikeskuksella, alakerran Jazzklubilla. Tapahtuma on ikärajaton ja päihteetön.
Voeman residenttien lisäksi dekeissä nähdään Eurobeat-virtuoosi Ozma(Harderfi) sekä rankempaa trancesaundia soittava JKA(Harderfi). Koristeista vastaa perinteiseen tapaan Voeman Decotiimi.

Lisätietoja ja ohjelmaehdotuksia voi kysellä osoitteesta winternekoconohjelma@gmail.com
Cosplaykilpailuista löydät tietoa cosplay-sivultamme!

Löydät meidät myös facebookista!