Lattiamajoitus

Eikö Kuopiosta löydy majoituspaikkaa? Onko hotellit jo täynnä? Ei hätää! Winter Nekoconiin on tarjolla lattiamajoituspaikkoja Animeconista tutulla Haapaniemen koululla perjantaista sunnuntaihin! Hinnat ja lippujen ostotiedot löydät alta!

Majoituslippujen nettimyynti on loppunut, mutta älä huoli, jos majoituspaikka jäi uupumaan, majoituslippuja saa vielä conissa ostettua infosta 15€ hintaan!

Tärkeää tietoa majoituksesta:

Osoite: Haapaniemen koulu, ASEVELJENKATU 8, 70620 KUOPIO
Paikkoja: 230 kpl

Lattiamajoituksella tarkoitetaan lattialta saatavaa nukkumapaikkaa - muistathan siis varata itsellesi mukaan ainakin makuupussin ja makuualustan tai jonkin muun lattialla nukkumiseen sopivan mukavuuden!

Majoitus avautuu kävijöille PERJANTAINA 4.3. klo 18:00.

Majoituksen ovet SULJETAAN LAUANTAINA 5.3 klo 12:00-18:00 väliseksi ajaksi - tällöin majoituskohteeseen pääseminen ei ole mahdollista, joten kaikki päivän ajaksi tarvittavat tavarat on hyvä ottaa mukaan.

Majoituksen ovet SULJETAAN SUNNUNTAINA 6.3. klo 12:00 - kaikkien majoittujien tulee olla poistunut majoituskohteesta. Omat tavarat voi jättää loppupäiväksi tapahtumapaikan (Kuopion Musiikkikeskus) narikkaan.

Majoituksen turvallisuudesta ja viihtyvyydestä vastaa järjestyksen valvojat ja vänkärit, jotka päivystävät majoituskohteessa ja ovat valmiita auttamaan tarpeen vaatiessa.

Majoituksessa vallitsee hiljaisuus klo 22:00 eteenpäin, mutta jos uni ei vielä silloin maita, voit tulla majoituksen yleiseen hengailutilaan.

Noudatathan majoituksessa hyviä käytöstapoja sekä yleistä siisteyttä keräämällä ainakin omat roskasi pois, kiitos!

Muuta oleellista tietoa:

Majoitukseen liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä myös tapahtuman majoitusvastaavaan sähköpostilla: winternekomajoitus@gmail.com


Löydät meidät myös facebookista!