Järjestyssäännöt

Tapahtumassa pätevät sekä Suomen
lait että Kuopion kaupungin järjestyssäännöt.

Tapahtuman järjestyksenvalvojilla on oikeus takavarikoida järjestyssääntöjen vastaiset aseet, aineet ja esineet tapahtuman ajaksi, sekä tarvittaessa poistaa järjestyssääntöjä tai järjestyksenvalvojan käskyä rikkovat henkilöt pois conin alueelta.

Aseet ja propit

Tapahtumapaikalle ei saa tuoda oikeita aseita eikä tuliaseita, jousiaseita, miekkoja, veitsiä tai muita lyömäaseita. Myös harjoitus-, metallijäljitelmä- tai ns. inert-aseiden tuominen ja käsittely tapahtumapaikalla on kielletty. Jos cosplayasuusi kuuluu esim. aidonnäköinen Airsoft-ase, tulee ase merkitä asiaankuuluvasti. Pistoolin piippu merkitään 2 cm matkalta sekä kahvasta. Pidemmän aseen piippu merkitään 2 cm matkalta sekä perä 3 cm matkalta. Myös aseen suu on peitettävä. Teippiä saa tarvittaessa ulko-ovilta järjestyksenvalvojilta. Asepropit ovat osa asua eikä niillä saa heilua ympäriinsä muuten kuin kuvia otettaessa.

Propit eivät saa olla puuta kovempaa materiaalia. Vaaralliset ja suuret propit on sisätiloissa liikuttaessa jätettävä narikkaan. Myyntipöytäsaliin, taidekujalle ja ohjelmasaleihin mentäessä propit jätetään narikkaan. Ota yhteyttä ohjelman järjestäjään, mikäli proppisi vaatii erityisjärjestelyjä esim. cosplayohjelmiin osallistuessasi.

Päihteet

Alkoholin ja muiden päihteiden tuonti tapahtuma-alueelle sekä esiintyminen niiden vaikutuksen alaisena alueella on kiellettyä. Tupakointi on kielletty sisätiloissa sekä ulko-ovien läheisyydessä. Kielto koskee myös tupakanomaisia tuotteita, kuten sähkötupakkaa.

Käyttäytyminen

Pidetään tapahtumapaikka siistinä yhdessä. Ethän siis roskaa. Pursuavista roskiksista ja tyhjistä vesipisteistä voi kertoa henkilökunnalle, kuten esim. Infon työntekijöille.

Muistattehan kunnioittaa muiden kävijöiden koskemattomuutta pyytämällä luvan ennen kuin otatte heistä kuvia, halaatte tai koskette heidän pukuihinsa ja/tai proppeihinsa. Kulkuväyliä ei saa tukkia kuvaamalla ahtaissa paikoissa, istumalla rappusissa ym. Kanssakävijöiden ja työvoiman ahdistelu tapahtumassamme on kielletty ja järjestyksenvalvojat voivat poistaa epäasiallisesti käyttäytyvät henkilöt tapahtumasta.

Etkö löytänyt etsimääsi

Jos sinulle jäi kysymyksiä, voit ottaa suoraan yhteyttä pääjärjestäjäämme osoitteeseen lavkitsune@gmail.com


Löydät meidät myös facebookista!